Don’t look back in anger.

Sakta men säkert tänkte jag börja blogga igen och göra mitt bästa för att förmedla något meningsfullt. Antingen för mig, eller kanske någon annan därute. Vi får se.

Idag börjar jag med en favorit från Oasis som jag nöter ut här hemma medans jag förbereder mig för dagens festligheter.

pixelstats trackingpixel

One thought on “Don’t look back in anger.

  1. Fru Blacker

    Det man skriver kanske inte alltid behöver vara meningsfullt i sig. En vardag kan vara intressant, en händelse kan vara humoristisk. Man kan både skriva för att väcka tankar i sina läsare och för att roa. Eller så kan du skriva om ditt spännande jobb ( i den utsträckning man får), dina fina lägenhet eller din kneppis-hund.

    Du har hur mycket som helst att skriva om 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *