Videotape.

I valplyckan och slutet av sommaren så stannade världen en stund…

Idag vill jag uttrycka min sorg och medkänsla till min svåger och min syster som förlorade sin pappa och svärfar i måndags. Det finns inte så mycket jag kan säga eller göra annat än att jag beklagar innerligt. Min tanke som etsat sig fast är hur fruktansvärt orättvist det är. Ett helt liv bara slocknar och lämnar det där gigantiska tomrummet efter sig som aldrig någonsin försvinner. #Fuckcancer…

When I’m at the pearly gates
This’ll be on my videotape
My videotape
My videotape

When Mephistopheles is just beneath
And he’s reaching up to grab me

This is one for the good days
And I have it all here
In red blue green
In red blue green

You are my center when I spin away
Out of control on videotape
On videotape [x6]

This is my way of saying goodbye
Because I can’t do it face to face
So I’m talking to you before it’s too late

No matter what happens now
I shouldn’t be afraid
Because I know today has been the most perfect day I’ve ever seen.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *