DYI, Namnskylt.

Namnskylt till grind eller ytterdörr; här kommer lite inköpslänkar samt instruktioner till er som vill göra en likadan skylt som vi gjort. Jag har själv funderat och knåpat ihop egna idéer till denna skylt och vill därför avsäga mig ansvaret på kvalité osv. Men den borde klara sin huvudsakliga funktion som stilig namnskylt. Är man påhittig och händig så borde en schysst planka eller platta delen på t.ex. en åra bli en fin grund med till själva skylten. Men för er för som vill vara ännu mer kreativa så är det ju bara att låta fantasin flöda.

Träbrickor , Svart utomhusfärg , Vit utomhusfärg , Bokstäver i trä (storleken på de vi använt är 5cm) , Penslar en för varje färg rekommenderas , universallim , trädekor (för pricken över å då å , ä och ö saknas som köpbara bokstäver).

Brickorna blir grunden för själva skylten och vi använde den mindre av de två som ingår i paketet man köper. Man kan behöva måla 2-3 lager om man använder färgen som vi använt och låta det torka mellan varje målning. Även bokstäverna behöver ett par målningar för optimalt resultat, speciellt om man kör en ljusare färg. Limma sedan på bokstäverna och applicera gärna tyngd/vikter så de fastnar rejält. Sen är skylten klar! Vi kommer att komplettera vår skylt senare med något under “böjen” på efternamnet men har inte bestämt helt vad. Vi har beställt lite olika träfigurer och tänkte se lite vad som passar.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *