Köptips till de bästa höst och vinter-myset.

Idag tänkte jag posta ett inlägg som jag lurat på länge, nämligen mina bästa mystips nu när kylan kryper fram omkring oss. Jag är nog gärna ganska bekväm av mig och lägger hellre mina pengar på en mjuk morgonrock och ett par fårskinnstofflor än ett par svarta pumps och en glittrig klänning. Jag har visserligen både och i min garderob men värdesätter mina mysprylar mycket högre. Så för er som tänker lite som jag, att man förtjänar lite nya tillskott till sitt fredag, lördag eller vilken dag som helst -mys så kommer mina aktuella tips nedan. Enjoy! 🙂

 • Snug rug – en gosig fleece-filt med ärmar. Ganska stor filt som rymmer en person, en bebis och 2 stycken frusna hundar.
 • Ett mysigt sprakande Woodwick-ljus som lyser upp i höstmörkret. Dessa ljus kostar lite mer än vissa, men är väl värda det anser jag då de sprakar mysigt på grund av träveken (därav namnet) och har dessutom en mycket längre brinntid på grund av sojavaxet som är ett miljövänligare alternativ.
 • Ett par bekväma och sköna mjukisbyxor förbättrar verkligen känslan av oberördhet och några förslag kommer från HM 249:-, Ellos 179:- eller ASOS 231:-
 • En behaglig BH/topp undertill. Själv har jag köpt ett helt lager av dessa Materinty Sleep Bra som jag så klart även sover i. Men de funkar lika bra till vardags eller helg-myset om man föredrar ett lösare och luftigare alternativ.
 • Mysiga och värmande strumpor från Hunter! Just nu är de nedsatta på Boozt, en klar favorit hemma hos mig nu när golvet börjar bli kyligt. Jag brukar smörja in mina fötter med något mjukgörande och sen ta på mig mina mysstrumpor. Normalt gillar jag egentligen att vara barfota, men det blir lite kallt ibland på hösten och vintern.
 • En mysig och varm morgonrock. Det är nog mitt ultimata favorit-plagg och bäst är när man kan gå runt i den hela dagen. Min kommer ifrån Odd Molly och är lite dyrare än nödvändigt även om den också är prissänkt just nu för 748:- från Boozt, men också extra snygg och bekväm. Men jag plockar fram lite fler alternativ från Missya 399:- , Fleece-morgonrock från HM för 349:-. Sen finns det så klart säkert billigare och dyrare. För mig var det en bra investering med en finare i bra kvalité eftersom den blir så väl använd.
 • Tofflor! Om man inte är så förtjust i strumpor alternativt vill ha något stabilare och kanske varmare så är ett par tofflor ganska mysigt. Jag är helt kär i mina fårskinnstofflor från Shepherd, 649:- och kanske lite exklusiva. Men de är i min mening så pass fina och av bra kvalité och därmed värda sitt pris.
 • pixelstats trackingpixel

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *