17.10.17


Ett par lugna och stillsamma dagar efter helgen. Jag känner mig lite snuvig, men ändå okej. Men vi stannade hemma ifrån Öppna förskolan igår för säkerhetsskull. Istället myste vi hemma i mjukiskläder och frossade i rester från helgen. Vi hade 8 kompisar över på samma gång, plus 2 barn som alla sov över. Så vi har ordnat och städat hela veckan innan för att kunna ta emot så pass många men också ha ett ganska presentabelt hem. Det är det som är det bästa med att ha över gäster för oss, att vi tvingar oss själva att städa och fixa och resultatet blir så himla bra. Jag är verkligen supernöjd med alla möbler och inredning som kommit upp än så länge. Men jag är dålig på att fota än så länge. Så det får komma lite senare. Vårt gästrum är färdigt med nyinköpt sängstomme osv, vår gamla TV är också där inne så jag fick en bra anledning att köpa en ny till vårat sovrum som var lite mer uppdaterad med appar och sånt. Jag kollar supermycket på Cmore och gillar att gå och lägga mig till nyheterna i sovrummet och ammar samtidigt som jag tittar. Sen lägger jag ner Alex i sitt nest och med lite tur så somnar han. Han har dock börjat bli lite kinkigare med att se någon av oss eller veta att vi är där när han ska sova. Både stökigt och charmigt ändå att man har någon som är så beroende av en. Ibland ligger jag och tittar på honom en längre stund när han sover. Han är så otroligt söt och fridfull för det mesta, och ibland så ler han lite i sömnen.

Han fyller 6 veckor imorgon och jag passade på att fota honom lite i nya bäddsoffan. Det är så bra ljus i övre allrummet “biblioteket” och bäddsoffan passar perfekt där i min mening. Den ser inte heller ut som en bäddsoffa alls tycker jag, utan är verkligen supersnygg. Den var också på rea just nu och kostade 4995:- om ni är ute efter en ny bäddsoffa och gillar den så kan man köpa den hos Soffadirekt. I övrigt flyter nog livet på ganska bra. Jag sover väldigt dåligt dock vilket inte är Alex fel för han sover massvis. Men jag har en del bra serier som håller mig sällskap och får vila på dagen i värsta fall. Just nu har jag börjat titta på Versailles vilket är spännande. Nu väntar en hög med räkningar både våra egna och pappas, men det har blivit lite mer ordning på pappas räkningar och mycket har jag kunnat få mig som fakturamottagare nu när eftersändningen inte fungerar. Jag är lite kontrollbehovstokig av mig och måste registrera alla betalningar i förväg så att de dras precis vid löning. Mycket för att det känns bra att betalat allt direkt och så vet man vad man har att röra sig på resten av månaden. Nedan har ni en fullbild på den snygga bäddsoffan som jag verkligen kan rekommendera! 🙂

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *