All about that base! <3En liten blogg om några av mina sminkfavoriter då jag precis suttit mig för att shoppa och fylla på lagret. Det blir lite kort och enkelt och bilderna får bli en bra hänvisning för var och hur.

Ögonbryn: ANASTASIA BROW WIZ SKINNY BROW PENCILLUMENE BLUEBERRY EYEBROW SHAPING WAXBAREMINERALS EYEBROW COLOR POWDER

Hud: LUMENE CC COLOR CORRECTING CREAM NYX PROFESSIONAL MAKEUP WONDER STICK NUXE MULTI-PURPOSE CARE MULTI-USAGE COMPACT BRONZING POWDER

Läppar: PROCLÉ VOLUME LIP BALM – Pink

Ögon: FACE STOCKHOLM PRECISION EYELINERISADORA EYESHADOW QUARTETLANCÔME HYPNÔSE DOLL EYES MASCARA NYX PROFESSIONAL MAKEUP EYESHADOW BASE

Lägg först CC-cream som bad och iom att denna är så täckande så funkar den oftast utan foundation. Markera områden som ska highlightas med “wounder stick” och fyll på de mörka ytorna med bronzing. Måla utkanterna av ögonbryna med penna och fyll sedan med pudret. Styla sedan med “shaping wax”.

På ögonen så börjar man med “eyeshadow base” och jag har pearl oftast, sen ögonskugga och gärna i en neutral färg, sedan dra ett markerande sträck med eyeliner, sen applicera mascara.

Lite kort och konkret. Men vill inte komplicera så mycket. Man kan öka och minska sitt engagemang och för mig är denna rutin för enkla men ändå propra tillfällen. För mig tar ovanstående 5-10 minuter. För de enklaste sammankomsterna har jag enbart CC-creme och mascara. 🙂

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *