Wonderful Life

God morgon och äntligen fredag. Jag tänkte tipsa om 2 saker; nr 1 är låten ovan: Wonderful Life med bandet Black. Och nedan är nr 2 nämligen en babyhudkräm: lillens ben har haft väldigt torr hud och jag blev instuerad i att köpa en fet återfuktande hudkräm. Så vi har det som en morgonrutin just nu att han får ligga utan blöja och bli insmord. Han älskar det… Och huden blir superlen, både hans och mina händer. Jag köpte den lite otippat från Mathem: Urtekram Zinksalva som har ett lite utökat sortiment i olika kategorier. Typ tygblöjor, snuttefiltar, kioskvaror, frysta bakverk och friterad fisk. Köper folk sådant? Och personer som köper sådant, beställer de verkligen hem mat från nätet? Känns osannolikt.

Nej folk som betalar sig ur besväret att behöva ofrivilligt vistas bland andra människor är A, svinlata morgonrocksanvändare som köper sig ur många olyckliga sammanhang. B, överambitiösa karriärister som beställer hem maten på mobilen under ett toabesök. C, folk som handlar mycket tunga och många grejer, typ: jag ska ha den fetaste festen med 100 st Redbull, 5 liter apelsinjuice, 10 paket ostkrokar och en 3 liters dunk med bensin. Ser ni någon av dessa personer köpa en kartong med ekologiska tygblöjor?! Alltså det finns så klart en del outsiders som ändå handlar mat på nätet fast det är miljöovänligt? Oekonomiskt och säkert brist på socialt engagemang och mingel vid mjölken med fullkomliga främlingar. Jag är en färgglad mix av ABC… Jag köper mig gärna ur besväret att åka och handla, älskar min morgonrock, använder mobilen på toaletten och köper tunga saker. Ja, det är praktiskt helt enkelt.

Så vad händer denna fredag? Närmast är frukost, nyhetsmorgon och vänta på mamma som ska vakta lillen en liten stund medans jag är hos läkaren. I eftermiddag ska vi kampanja i centrum med middag efter. Valfrihet i välfärden blir ämnet. Hoppas ni får en underbar fredag. 🙂

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *