7 dagar i svartvitt.Inga ord och ingen förklaring får man med vid utmaningen som triggade bildskapandet ovan. Jag fuskar dock och tänkte delvis bryta det här. Det var rätt kul faktiskt att ta svartvita och bilder utan människor. Jag får göra det fler gånger utan någon direkt anledning. Jag gillar mitt koncept att posta på Instagram så kan jag bara sno bildlänken hit till bloggen istället för att behöva ladda upp den. Kanske lite småsnålt men min yta på webbhotellet är trots allt begränsad.

Jag är ganska trött och slut idag från dåligt med sömn, tidiga mornar och stannade ute sent igår med syster och drack öl och åt middag efter vårat kampanjande i centrum. Egentligen var det inte så jättesent utan jag kom hem till 22. Men jag är ju ingen ungdom längre och klev upp vid halv 7 för att ta hand om lillen osv. Så idag ska jag lata mig parallellt som jag städar inför ett kalas imorgon åt min systerdotter som vi kör här hemma. Jag fuskar lite med utebelysningen också eftersom det är så himla mysigt i mörkret. Ha en härlig lördag. 🙂

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *