1 december 2017.
Jag har fuskat massor och ställt fram både tomtar och ljus. Julen är ju så mysig och vacker och jag längtar jättemycket. Det är visserligen första julen utan pappa, men det är också Alexanders första jul och första julen i vårat hus. Vi får dessutom det hedervärda uppdraget att vara värdar för vår familjejul med familjen. Vi firade tidigare alltid hemma hos pappa. Så jag har mycket att leva upp till denna jul. Inte bara skapa nya traditioner och blanda med de gamla men också att minnas.

Någonstans i garaget har jag en låda med pappas julsaker. Oklart var och därför ska vi ägna helgen åt att bland annat gå igenom sakerna i garaget. Det är ca 30 flyttkartonger där plus en massa möbler osv. Det är i princip omöjligt att ta sig in just nu. Så det är absolut på tiden. Jag hittar alltid saker jag blir glad åt från pappas hem när jag är där dessutom så det brukar kännas ganska bra.

Jag är lite förkyld fortfarande och hade svårt att sova eftersom jag hade ont i magen så jag är ganska trött. En stilla och mysig hemmafredag är perfekt. Alexander mår bra och han har umgåtts med sin farmor igår. Han är en så glad bebis för det mesta. Han största nöjen just nu är att ligga naken och bli insmord samt när man sjunger för honom. Han lägger ibland lite energi och försöker sjunga med men annars tittar han bara och ler. Han är så underbar, den lilla mannen i mitt liv.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *