Hårkaos och huvudvärk.

Bilden ger inte riktigt håret rättvisa då det inte syns att längderna är ljusa och toppen har gultonade slingor. Men oroa er inte, jag har gjort vad jag borde gjort från början och bokat en frisörtid i nästa vecka. Så får de stackarna reda ut detta. Tänk att man aldrig lär sig? Jag som skött mitt hår så bra och gått till frisörer sen 10 år tillbaka nästan. Ja, jag behövde kanske bli påmind om att det kan gå så här…

Jag har också en fruktansvärd huvudvärk. Den har plågat mig i 3 dagar nu utan att gå över. Däremot lindras det lite av alvedon, ipren och vila. Jag misstänker att jag börjar bli sjuk igen vilket känns tråkigt. Jag hoppas kunna vila och kurera mig tills helgen då vi planerar att underhålla gäster då.

Idag fyller Alexander 3 månader! Han är så fin min lilla Alex och skrattade högljutt i morse när jag gjorde pruttljud på magen, en klassiker bland småbarn. Han är fortfarande väldigt glad, men också lite mer grinig och klängig ibland. Jag har läst att ofta kan det bero på att de får förändrade intryck eller går igenom någon utvecklingsfas. Han börjar bli duktig på att greppa saker och gärna mitt hår. Jag får börja sätta upp det om jag ska ha något hår kvar typ. Eller klippa det lite kortare i nästa vecka. Så blir det nog oavsett.

Det blir lite kortfattat eftersom jag måste leta upp fler värktabletter och lägga mig… Imorgon blir det BVC om vi är friska och jag tänkte att jag uppdaterar då med vikt och längd. Det är alltid så spännande, han växer så mycket.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *