Sjukstuga och julshopping.

Det blir ingen BVC idag… Jag är alldeles för snorig och hängig. Jag vill inte riskera att smitta resten av besökarna och personalen heller. Niclas är också sjuk men hostar mest. För mig är det inte så mycket hostande, men extrem huvudvärk som inte botas av något typ. Det blir bättre om jag vilar och har det hyfsat mörkt och svalt. Ett knep är också att lägga en handduk som sköljts med kallvatten på pannan. Det är något som hjälper mot mycket har jag märkt. Jag hade en kall handduk på pannan en del under förlossningen med medans jag försökte vila. Uttrycket “håll huvudet kallt” är inte så dumt alltid.

Just nu är två av våra vänner här och målar och ska montera garderoben som vi köpt från Ikea. Det är störigt att man inte orkar vara så social och trevlig som jag önskat utan jag pendlar lite från datorn, soffan och sängen. Lilla Alex är hyfsat glad men han har blivit lite mer klänging. Men jag tror att det kan klia vid tandkötten för han uppskattar sin Munch mitten som jag beställt hem från Amazon. Kanske ett bra julklappstips till er som ska köpa till någon under 1 år? De verkar ju gilla att äta på sina händer när det kliar och som jag förstår det så kan det börja klia ganska långt innan tänderna kommer.

Jag fick faktiskt iväg lite julklappsbeställningar igår och försöker i största mån att köpa saker jag kan få levererade hem eftersom det alltid blir sån kaos på postutlämningsställen inför jul. Åhléns.se hade 20% tills 10:00 i morse och jag beställde rejält med prylar. De har också gratis hemleverans om man köper över 2000:- så det är ju ett tips om man som jag köpte massa klappar och saker till mig själv denna gången. Vi har t.ex. ingen adventsljusstake insåg jag och hittar inte pappas så jag fick beställa en. Om jag har tur så kanske paketet kommer imorgon så jag kan tända på söndag. Annars får jag elda ikapp i nästa vecka. Nu blir det lite lunch.pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *