Better Davis Eyes.

God morgon. Nu ska jag skriva en rekordsnabb blogg innan jag måste klä på Alexander och packa våra saker. Jag ska till frisören och reda ut mitt hår och Alex ska till moster Millus under tiden. Jag ser så mycket fram emot att få håret åtgärdat men är också stolt att jag inte försökt påverka det mer själv under väntan. Det är liksom inte världens ände att ha lite gult och lila här och där. Det finns värre saker i livet och jag tror helt ärligt att få bryr sig om mitt missfärgade hår. Så, vuxenpoäng eller mognadspoäng till mig som tar fler steg emot att bry min mindre om andras åsikter. Eller hur man vill se det.

Igår var jag hos ortopeden och kollade på vänsterhanden och det blir en operation den 12:e januari på den med. Jag har fortfarande inte fått tillbaka känseln sen förlossningen i området där kanaltunneln påverkar. Min högra hand blev helt återställd efter den operationen så jag ser fram emot att få tillbaka full funktion i vänster med. Eftersom man måste ha bandage och stygn i 2 veckor så kommer Niclas få ta ut föräldraledighet i 2 veckor och jag blir istället helt sjukskriven. Hehe jag slipper byta blöjor på 2 veckor! Ett litet plus när man får sin hand uppskuren!

Vi hade också en jättemysig dag imorgon med sällskap från föräldragruppen via BVC. Är så glad att jag hittat nya kompisar och mammor att umgås med, jag känner ju typ ingen i Vallentuna än och andra mammor med barn i samma ålder är verkligen guld att fråga tips och trix samt också såklart dela med mig av den kunskap jag hunnit få. Men alla har ju olika intressen och prioriteringar och därför blir det en så härlig mix. Oh no, nu måste jag börja skynda mig. Jag har mina bilder från Instagram nedan, ni som följer mig där med har kanske listat ut att jag laddar upp mycket bilder jag vill ha till bloggen på Instagram först så jag slipper lagra allt på webbhotellet eftersom det kostar så mycket. Jag har bilen redo på värmning med pappas gamla bilvärmare och långa sladd. Jag minns hur han pulsade ut i snön tidigt och började värma bilen när vi skulle någonstans. Jag har nu gjort samma sak så jag och Alex ska sitta mysigt och varmt när vi åker till Millus. Ha en underbar dag! 🙂

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *