@ Nygårds Värdshus & Restaurang Skänkstugan

Här kommer en rekommendation på ett mysigt och gott julbord i Täby. Det var lite trångt mellan borden och vi fick lämna vagnen i garderoben och ta med bilstolen. Men det funkade bra ändå. Det var ett ordentligt dessertutbud vilket jag brukar uppskatta. Jag är ju lite av en gottegris faktiskt. Det fanns mycket intressanta dryckesalternativ också, jag slog till på en liten öl och vinglögg. Mums, fillibaba!

Här hemma är det kaos som vanligt. Det kommer många paket från posten då jag shoppar friskt till mig själv och till andra (julklappar). Jag är dock inte helt klar än. Jag har min lillasyster, svåger och en systerson kvar. Så vi får se vad jag hittar på. Idag ska jag lägga min energi på att städa, jag har nämligen bjudit över föräldragruppen på julfika. Både jag och Niclas har blivit sämre på att städa sen vi blev husägare men som ni säkert kan föreställa er så är det jobbigt att städa 180kvm och det blir mycket damm och skräp.

Jag kom på att jag missat att uppdatera om senaste besöket på BVC, så Alex är nu 61 cm lång och väger 6.2 kg. En liten bebisbudda börjar han se ut som. Han är fortfarande nästan alltid glad. Igår när vi skulle lägga oss så låg han och skrattade lite hostaktigt och hetsigt. Jag har ingen aning om vad han tycker är så kul. Säkert sin stolliga mamma och pappa. Eller så är han bara glad. Imorse vaknade han faktiskt vid 5 vilket är ovanligt. Men efter lite mat och ny blöja så kunde han somna om och sedan vakna vid 10. Så det var inte så farligt ändå. Jag känner mig dock trött iaf av någon anledning. Jag hoppas det inte är en ny virusvåg på ingång eftersom jag har mycket att stå i inför jul. Det blir dock en kul vecka med mycket skoj och Niclas är ledig torsdag och fredag och håller mig sällskap och förbereder inför julen. Som jag längtar! 🙂

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *