Morgon med Mellomoves!

Mello Moves

Dominera dansgolvet med några klassiska moves! ?

Posted by SVT on Sunday, December 31, 2017

Nu kör vi 2018! Hädanefter ska jag köra alla Mellomoves som morgongympa minst en gång i veckan. Gärna oftare så man börjar dagen på ett glatt och semirörligt vis. För mycket ansträngning blir man så svettig av och för lite blir man säkert trött, extra plufsig och inte lika glad. Så gör som jag och lägg upp ett litet bokmärke eller skapa en genväg. Videolänk!

Ja vad mer ska hända i år tror vi? Valet i år kommer att ske den 9:e september. Glöm inte bort att alla borde rösta oavsett på vad. Jag röstade första gången blankt eftersom jag inte visste riktigt vad jag tyckte och kände. Och det tycker jag att man kan göra om man inte riktigt vet hur man vill rösta, men man borde faktiskt rösta ändå. Så försök att ta er den tiden att gå till vallokalen eller förtidsrösta. Kommunen har alltid platser utsatta där man ska kunna förtidsrösta. I Stockholm röstade jag förra valet i Stadsbiblioteket vilket jag tyckte var trevligt. Det var en vanlig ledig dag så jag röstade och mötte upp en kompis för lunch efter. Perfekt med två flugor i en smäll tyckte jag.

Några av er vet säkert att jag kandiderar i kommunvalet och det ska bli kul att få vara med Moderaterna där. Jag har inte tidigare varit involverad inom politik utan bara suttit med en massa åsikter så nu blir det förändring. Eftersom Vallentuna är en borgerlig kommun främst så är det extra kul med likasinnade omkring sig. Men jag är ganska mycket för att alla måste få tycka som de själva vill och att olika åsikter skapar en mycket bra balans. Det vore ju väldigt konstigt om alla tyckte samma saker när vi oftast har en så annorlunda uppväxt. Man förutspår att 2018 och politiken kommer lägga stor fokus på invandringen och flyktingar och det är nog bra. Migrationspolitiken i Sverige fungerar rätt dåligt anser jag på många vis. Jag brukar försöka sätta mig in via Uppdrag granskning och Opinion när jag får tid. Om ni inte visste det så finns samtliga program även efter sändningarna kvar på SVTplay?

Där kan man se allt möjligt roligt. Jag gillar också Mitt i naturen som den här säsongen varit extra spännande med till exempel vad som hänt med områdena kring Tjernobyl och så vidare. Vi har ingen annan plats i världen som är övergiven på samma vis som där och djuren har invaderat staden Pripjat sedan den övergavs 1986. Det var säsongstarten och ett jättebra avsnitt. Men nu ska jag sluta prata om SVT till oändligheten och gå och hämta en pepsi och börja städa efter nyårspartyt. Det är till viss del ganska städat faktiskt, men saker hamnar lite hullerombuller och kylskåpet är fullt av mat från buffén så småäta och städa blir det…

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *