This is the way.

This, this is the way, This is the way I want to live, I’m going through changes (coming up, coming up) … Hela tiden har jag hört “this is the way i wanna lay”. Och tänkte att det är någon plats som EMartin Eriksson vill lägga sig på. Typ en sten intill en sjö och vråla. Nu kommer jag, eller något. Men så när jag själv sjöng med i låten länkad ovan så blev jag avbruten i min sång, LIVE! Petra, de sjunger live. Ja det vet jag väl, säger jag. Det är ju inte så att jag tror att han vill gå och lägga sig. Eller? Jo lite så var det faktiskt. Märkligt ändå. Men han hade ju kunnat vela vara lite annorlunda i sin sång och inte bara sjunga saker som är så uppenbara. “Så här vill jag leva livet”. Ok, så fint…

1994 släppte E-type albumbet “Made in Sweden”, där “This is the way” var låten som slog bäst. Genren eurodance var poppis på 90-talet. Främst inom Sverige, Nederländerna, Tyskland och Italien. Och där var det populärt fram tills 90-talets slut och växlade över till eurotrance och senare utvecklades house som körde på fram till 2010. Sen har vi såklart andra musikstilar som inte är relaterade till eurodance så ni förstår min poäng. Ja, under 90-talet hände mycket i våra liv…

Under Rapport så började jag istället för att maila och vara lite produktiv så fastnade jag framför Would of Warcraft för att PVPa. Har jag sagt att jag är en ganska grov gamer ändå. Typ både World of Warcraft och The Sims 4. Men mest WOW just nu i alla fall. Det funkar bra med till exempel ammningen där jag kan typ lägga han på kudden eller ta på mig en amningströja så funkar det fint. Eller så sitter han i sin stol eller leker i gymet kanske. Det finns mycket man kan multi-taska med under WOW. Däremot är det inpopulärt att AFK:a medans man vaktar i PVP. Jag gör det typ halvofta och blir superhatad av mina teamkamrater på sidan horde. You fucking naab lost the game och sånt. Chilla för helvete, jag kan ju själv ta tillbaka basen om jag vill era crazy assfaces. Och sen är det igång. Min andra identitet som horde-magen JanisJumplin härjar vilt i den virtuella världen och är förbannad. Fan, fattar ni inte att jag kan göra flera saker samtidigt era jävla gnomes. Jag hatar er…

Ibland drar jag till med ett “din mamma -skämt”. Ibland av nivån värre. Jag vet att det är hemskt och jag skäms för att jag är en sån jävel på nätet. Men jag sårar ingen ordentligt när jag svär och trollar. Det är bara min stil just i ett sådant Online-spel som WoW. Ni får helt enkelt ta mig som jag är där. Jag kommer inte ändra så mycket på mig. Jag är alltid snäll mot främlingar annars och ger alltid gratis Townportals och så vidare. De kostar liksom knappt någon mana ändå. Men när någon snor mina mobs, eller dödar questgivers så lackar jag. Skaffa något bättre att göra mkey?

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *