Hakuna Matata.

Ja om en vecka så kommer han. Vår nya familjemedlem och jag planerar och förbereder för fullt. Jag har nu beställt en massa saker och funderat på bra kattnamn. Vi lutar åt Ramses eller Moses. Antingen en kung, farao eller profet. Personligen har jag alltid föreställt mig att jag ska skaffa en katt och döpa den till Moses. Jag har läst någonstans att bokstaven S är något som katter lättare hör och uppskattar, därav föredras namn med många S i. Men sen när jag började inse att jag endast får döpa min lilla kattpojke en gång så kom problemen. Ozzy är ju coolt även om det härleder till en galen musiker. Men sen gillar jag Mufasa, som jag tycker är lite skoj eftersom jag växt upp med Lejonkungen. Mufasa betyder dessutom enligt uppgifter King på swahili.

Jag sitter faktiskt just nu och lyssnar på Hakuna Matata och beställer hem prylar till min lilla katt. Alex småsover i sin gungstol. Där trivs han bra. Jag sitter och försöker uppdatera Windows på min jobbdator och det går så där. Igår tjöt datorn i en kvart av alla påminnelser och mails. Det var helt kaos och jag försöker också läsa på vilken eltandborste som är bäst. Ja, fullt upp som vanligt. Sen är det relativt vad som blir gjort har jag insett. Jag hittar ju alltid på en massa projekt omkring mig nu när jag har tid som mammaledig. Så det är kul. Lite som om huset är min Sims-värld ibland. Livet i Azeroth är dock mycket olikt min vardag tack och lov. Jag kastar inte is på alla humans, dvärgar och vargar omkring mig In real life.

Förutom att köpa kattsaker och lyssna på Lejonkungen så väntar jag på Mathem och summerar ihop listan över punkter jag klarat av. Det är en ny grej jag prövar för att effektivisera bland allt jag hittar på omkring mig. Sen jag började jobba på Microsoft har mina organisations-skillz ökat drastiskt och jag blev tvungen att omprogrammera min hjärna till att hantera information överallt. Men det är stressande för mig ibland. Nu har jag ju en liten bebis dessutom som måste komma först. Ok, here i go…

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *