TGIF, igen…

Alltså det är så kul med alla små hobbies och projekt som jag har omkring mig nu när jag är föräldraledig. Jag får tonvis gjort faktiskt. I år ska bli ett bra år till skillnad från de föregående. Men allt var ju inte dåligt som ni som följt mig vet. Jag har bloggat aktivt nu i nästan ett år faktiskt. Sen har jag mått ganska varierande under detta året till följd av en massa saker som hänt. Jag var ju innan jag blev gravid svårt utbränd efter all press och stress som jag drabbats av på Microsoft. Så jag var sjukskriven en tid i början för detta och sen blev min graviditetsillamående kaos med stressen och jag mådde jätteilla och kräktes typ fram tills vecka 20. Men jag fick också lergigan som hjälpte mycket. Jag tar lergigan fortfarande mot ångest och för att sova bättre. Det är ju det dessa mediciner gör i min mening, tröttar ut mig. Men de är inte vanebildande och påverkar inte via amning eller så. Så det är det som går i nuläget. Starkare saker som jag kanske skulle behöva ibland är en dålig kombo med bebisen.

Jag tänkte att jag lägger upp länkarna till vart jag köpt mina todo-lists och kalendern. Jag är jättenöjd och kör stenhårt på att fylla i dem så gott det går. Det är så kul i slutet av dagen att kolla på allt man hunnit göra och då motivera till att unna sig. Sen är det alltid kul att dela med sig till er andra om vad jag hittar på. Det blir mindre tråkigt att beta av en massa uppgifter helt enkelt. Idag har jag och Niclas varit gifta i 5 månader och vi ska öppna en flaska bubbel från kylskåpet som överlevde nyår. Vi fick den av våra gäster Fredrik och Maria och lyckligtvis kom också mina nya champagneglas från Indiska igår som jag köpte på mellandagsrean så jag laddar lite foton tills senare och satsar på att publicera efteråt som vanligt.

Ja, just nu funderar jag på min lista medans Alex sover i sin stol. Jag ska klippa hundarnas klor idag har jag tänkt. Jag håller på att droga dem med lugnande eftersom de är så himla rädda. Sist jag klippte Stellas klor var jag tvungen att avbryta eftersom det var för jobbigt för henne. Så jag hoppas att detta ska hjälpa. Jag följde min kompis tips och körde i 3 dagar och hällde ut pulvret på maten och blandade med smält smör. Egentligen finns det säkert bättre saker att blanda med, men vi körde alltid smör på vår golden retriver när jag var barn och det funkade bra. Jag måste dessutom städa upp lite. Jag stökar både ner och ställer runt saker när jag håller på med mina listor och Niclas som inte riktigt har lika mycket energi och ork. Så jag ska försöka röja upp mina kartonger överallt. Men det blir asbra! Ha en supergrym fredag alla! 🙂

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *