I love Snapptuna.

Det är så vackert här ute när frosten lägger sina spår här och där på saker ute och omkring en. Små kristaller av fryst vatten. Jag är småförtjust i att ta små bilder och visa världen det jag ser. Sen struntar jag generellt i om det är intressant eller inte för omvärlden. Det vet man ju inte förrän man har delat med sig. Men sen sitter jag också med en rad olika intressegrupper som är; A, familj och släktingar är antagligen mest intresserade av Alexander, men kanske också de andra levande invånarna som bor här. B, är vänner och bekanta som kanske vill hålla koll på läget eller tar till sig tips. C, folk som jag har kontakt med via föräldragrupper eller dylikt. Som kanske närmast är intresserade av tips och saker anpassat för spädbarn. Så det blir ju en samling med olika målgrupper som jag försöker intressera.

Men sen har jag också ett stort besökarantal som jag inte har någon koll alls på. Kan det vara google, bloglovin eller sociala medier. Jag är ju ganska öppen i mitt liv just nu. Det är en del av min sorgbearbetning att dela med mig. Det händer ju så mycket omkring mig alltid och jag tycker det ger mig bra fokus och balans att skriva ner vad som händer. Sen intalar jag mig att det hjälper mig sova gott om natten. Men ibland skaffar jag nytt material till saker att skriva om som fascinerar mig istället för att sova. Så det är besvärligt när jag inte kan sluta fundera. 

Idag är inte en sån dag. Jag lämnar er med bilderna ovan över igår och idag. Jag mår inte så värst bra eftersom jag har ont i magen och har sovit dåligt. Imorgon är det operationsdag och även om jag inte är så värst nervös så är det stressigt att jag vill få så mycket som möjligt gjort innan. Jag kommer ju vara ganska handikappad sen i 2 veckor. Jag ska nog ta mig ett trevligt kvällsbad och sen avslutningen använda antibakteriella tvålen. Sen ska jag försöka lägga mig tidigt eftersom vi ska vara på plats vid 10 och som småbarnsförälder tar det tid med allt. Jag kan ju inte ta mig hem själv efter ingreppet så Niclas och Alex följer med.

Sen står vila på schemat och på lördag hämtar vi hem katten. Som fortfarande saknar ett namn. Men vi funderar på och jag har idag satt ihop dass och transportburen så det är redo för hans ankomst. Klätterställningen får Niclas ordna, jag är kass på sånt och kommer ha sönder den i frustration. Men själv ska jag nu vila lite och hoppas att magen lugnar sig och huvudvärken släpper.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *