Time of the Season.

Idag tänkte jag börja med att dela med mig av min relativt nya Spotify-lista: Shine On You Crazy Diamonds där jag egentligen byggt på listan baserat på rekommendationer till Pink Floyd och så vidare. I början la jag till en låt åt gången som jag uppskattade och sen blev det fler. Jag tänkte fylla på succesivt allt eftersom jag hittar bra, lugn och mysig musik. Jag lyssnar mycket på mina Sonos-högtalare i hemmet när jag går runt och pysslar och håller på med mina växter och då går gärna den här listan överallt.

Just nu är det fredag morgon och klockan är inte ens 7. Jag somnade ganska tidigt men vaknade också först vid halv 4 och sedan klockan halv 6. Sen har jag inte lyckats somna om och beslöt mig till sist att gå upp istället. Jag kan alltid lägga mig och vila på dagen senare. Sen är det alltid lite mysigt att kolla på Nyhetsmorgon och se över mina mail och så. Det är så mycket på gång att jag lyckats försumma min datortid lite på senare. Visserligen använder jag mobilen mycket, men många ärenden blir knepiga på en så liten skärm. Jag bråkar dessutom mest med mobilen när jag vill få igång min Chromecast på övervåningen och kolla på SVTplay på min tv. Det är den nya tvn vi köpte i somras till vårat sovrum som krånglar. Den är en smart-tv och ska egentligen ha en SVT-app men den stänger av sig hela tiden. Så Chromecast är det enda som fungerar just nu. Men så tappar min mobil anslutningen hela tiden.

Men det var inte bättre förr. Nu kan jag ligga i sängen och äta middag, kolla på något spännande program och igår Den svenska välfärden där bl.a. Leif G.W. Persson var med och kommenterade om de polisiära insatserna idag. Han är alltid så rolig och så smart. Nedan svarar han på vad 1/5 av de polisiära insatserna sysslar med som sitter i Stockholms polishus. Jo, det behövs definitivt fler poliser och bättre prioriteringar inom brotten. Så det är ett bra tv-tips för er som är intresserade. Och följ gärna min Spotify-lista Shine On You Crazy Diamonds så bjuder jag på en del trevlig musik allt eftersom. Trevlig fredag alles. <3

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *