Fix you.

Idag kommer jag med ett vackert låttips med en fin duet och är en cover på Coldplays: Fix you. Jag håller på och övar på den låten på gitarr men har naturligtvis inte Chris Martins pipor. Jag har sett Coldplay live 2 gånger och tycker de är asgrymma. Speciellt live. Annars är jag inte så mycket för konserter alls. Det är på tok för mycket folk och köer överallt. Jag kan lyssna på musik hemma och kolla på tvn om jag vill. Det går lika bra och att se sina artister live har alltid varit överskattat i min mening. Tror ni liksom att till exempel Madonna bryr sig om att jag såg henne live i Globen? Nej inte direkt. Men där fick jag i alla fall sitta ner och äta popcorn och dricka öl. Så då blir det mindre köer. Och där fanns ett bättre system till skillnad från Friends som hade sån jävla kö överallt. Men vi stod ju vid scenen i någon Circle av misstag och var precis vid scenen. Jag orkade typ inte helt stå upp hela spelningen, och det var en mardröm att gå och hämta mer öl. Så jag pallade inte ens det och var törstig.

Jag är alltid törstig. Idag har jag därför köpt Salivin idag på Apoteket när jag plockade ut mina mediciner. Blir du ofta torr i munnen och törstig frågar hon? Ja, alltid sa jag och hade precis slukat en ramlösa 33 cl. Du borde pröva något salivstimulerande föreslog hon och sa att 2 pack kostar 50 som erbjudande just nu. Det var ju sålt. Jag har tuggat i mig 3 stycken idag och de är supergoda. Men de ska man inte äta som godis, max 15 per dag eftersom de kan ha en laxerande effekt i stora mängder. Jag skulle ju behövt dessa under 1:a trimestern kan jag säga.

Jag och mamma var och såg på “Fåglar inpå knuten” i Vallentuna Bibliotek och kulturhus. Så himla rolig gratisaktivitet att få lära sig mer om de svenska småfåglarna vi har i tomten och lämplig matning. Det var fina bilder och också ljud. Det är ett jättefint nybyggt kulturhus som vi har här i Vallentuna med mycket utställningar och aktiviteter som är helt gratis. Sen finns mysiga Stenugnsbageriet mitt emot men också ett fik i kulturhuset. Jag och mamma gick dock runt och gjorde lite ärenden i centrum och köpte med oss fika från Ica hem så Niclas också skulle få. Ica har ju ett väldigt bra bageri med. Jag åt dock bara en hallongrotta för har inte varit sugen. Min aptit har varit rätt dålig på senare på grund av min mage och att jag har rätt ont och är trött. Men det kunde varit värre. Det går i vågor naturligtvis.

Men jag passar också på att vila en del och har ätit i sängen framför tvn som jag tycker är så skönt. Speciellt nu när vi har nya sängen och kan hissa upp ryggen. Jag bäddar gärna in mig och ser på något kul. Jag är ju lite knepig i mina tv-val just nu och intresserar mig inte så mycket för draman och komediserier utan går igång på dokumentärer och samhällsprogram. Vet inte om det är åldern eller bara att jag blivit mer nyfiken på senare. Vi har ju ett liv och jag vill lära mig så mycket som möjligt. Pappa sa på skoj till mig en gång att “den som vet mest när de dör vinner”. Och kanske ur det kom mina tankar. Jag har i princip läst ett 10-tal romaner under min levnadstid gissningsvis. Och då är kanske 5 i vuxen ålder. Jag har inget som helst tålamod att nöta igenom en text. Då hittar jag hellre på min egen story i The Sims och utvecklar den.

Så jag läser historia, filosofi, växter och fauna, djurböcker, medicinska böcker eller vad som helst som inte är påhittat typ. Fast jag läser ändå religion och typ ockulta böcker också fast jag tror att sånt är hittepå eftersom det är både underhållande men också intressant på sitt vis. Sen hyser jag stor respekt för att folk får tro och tycka som de vill och då kan man bemöta det bättre om man vet mer i ämnet. Så jag köper massvis med begagnade böcker och vill ha ett fullt och ståtligt bibliotek på övervåningen. Hyllorna i väggen är original tror vi. Extremt vacker med en så fint inbyggd hylla i väggen. Jag har dessvärre inte tagit så himla mycket bilder där men jag ska. Just nu är det sån kaos. Man måste typ se det på plats för att få en omfattande vy så vi får se. Jag ska försöka organisera och fixa mer plats för mina sticklingar när jag ska börja ta nya nu till våren.

Snart är det middag; lövbiff, pommes och chilibearnaise. Min favorit. 🙂

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *