Make your own kind of music.

Kanske en av 60-talets härligaste och vackraste låt. Men jag assoscierar den till så mycket. Har ni sett Dexter? Minns inte vilket avsnitt men en av de senare säsongerna så spelas denna låt och symboliserar kärleken från en mor som jobbar som psykolog och har en mentalt sjuk son som också är seriemördare. Så Dexter jagar hennes son och hon hjälper honom fly undan. En mors kärlek är villkorslös och förlåtande. Och efter jag hörde låten när jag kollade på Dexter så fastnade den i mitt huvud och jag slog på den i min lilla lägenhet och dansade runt. Men jag associerade mest till texten, gör din egen typ av musik, sjung din egna sång. Lyssna inte så mycket på alla andra och där någonstans minskade successivt mitt tidigare behov av bekräftelse av folk i min närhet. Ja eller hur man nu ska uttrycka sig? Jag är osäker. Men det som hände var i alla fall att jag slutade sminka mig när jag gick till Ica och även när Niclas kom över om vi bara skulle vara hemma. Istället gjorde jag så att jag sätter på smink de dagar jag vill.

Oavsett vart jag ska eller om jag ska vara hemma. Det är skönt att låta huden vila och få en fuktkräm som kan ligga på hela dagen. Och det har gjort att min hy är fantastisk dessutom. När jag var och bokade tid för ärrkorrigeringen så pratade jag med sköterskan och hon sa att hon endast gjorde botox. Jag vågar inte ta botox sa jag, jag kanske gör det framöver för migrän eller svettningar i pannan men vi får se var mitt svar. Ja men du behöver ju inte botox sa hon och kollade på min hy. Jag dricker mycket vatten svarade jag och tog en klunk ur min flaska. Ja, jo… Men jag tror att det är att jag låter min hy vila, skrubbar med en frottéhandduk och vatten varje kväll och smörjer in med en bra nattkräm.

I allafall, såg ni avsnittet av På spåret där de körde Make your own kind of music? Jag visste svaret direkt, Mama Cass! Niclas säger, ja det var imponerande. Ja, men jag älskar den låten sa jag och slog på den efter avsnittet.

“Nobody can tell ya;
There’s only one song worth singin’,
They may try and sell ya,
‘Cause it hangs them up to see someone like you.
But you’ve gotta make your own music
Sing your own special song,
Make your own kind of music even if nobody else sings along.
You’re gonna be knowing
The loneliest kind of lonely,
It may be rough goin’,
Just to do your thing’s the hardest thing to do.
But you’ve gotta make your own music
Sing your own special song,
Make your own kind of music even if nobody else sings along.
So if you cannot take my hand,
And if you must be goin’,
I will understand.
But you’ve gotta make your own music
Sing your own special song,
Make your own kind of music even if nobody else sings along.”

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *