Some dance to remember, some dance to forget.

Så lördag och klockan är strax 12. Ikväll ska vi iväg på middag i stan och fira lillasysters examen. Hon är äntligen färdig jurist. Vi var här igår kväll och var bitvis ensamma i huset och skulle ha ett hemmaspa. Men vi fastnade till stor del i garderobsdiscot där jag installerat upp min laser som slår till musiken. Ascoolt och lite kul tycker jag. Sen drack vi två flaskor champagne och försökte inviga bastun men vi fattade inte hur man satte på den. Vi försökte ringa Niclas som gav oss otydliga instruktioner. Han visste typ inte heller. Så vi satt där i den svala bastun och försökte få värme i 30 minuter sen gav vi upp. Vi avslutade vår tjejkväll ganska tidigt eftersom syster hade en massa möten idag på förmiddagen och jag var också trött. Vi tog ju bort mina stygn igår och planen var att vi skulle både basta och bada. Jag var ju skitsunkig som inte kunnat duscha ordentligt på två veckor. Så tidigt i morse när jag vaknade så dunkade huvudet. Bubbel är tacksamt för stunden men skoningslöst dagen efter större mängder. Så jag kröp ner i badet och öste på med mina badmixar av salt, olja och rosblad. Vattnet blev härligt grönt och solen lyser igenom badrums fönstret ner på badvattnet. Det ni, det är mitt paradis när jag behöver en återställning.

Jag öste på med hårinpackning, en guldmask i ansiktet som jag “energize” och blundade och lyssnade på musiken från min Shine On You Crazy Diamonds som är så härligt stämningsfull att ha på i sonos-systemet här hemma. Och så ett glas med riktigt iskallt vatten. Jag kände sakta hur all krämpor och smuts skrubbades bort. Det låter så extremt med “allt smuts” men ni förstår säkert vad jag menar. Också kunde jag plocka bort vinterpälsen på mina ben som inte riktigt går när man inte får blöta sin ena hand. Så jag är både pigg och fräsch och ska fortsätta vårda mitt yttre och inre resten av dagen innan vi åker in till stan. Eftersom det är så himla vackert väder ute så kanske jag tar med hundarna på en promenad ner mot stallet. Jag älskar ju hästar och det är soligt och fint. Så kanske det. Niclas och Alex ska kolla på fotboll så det blir bara vi tjejer som går själva.

Så nu ska jag sätta fart. Har varit så mycket de senaste dagarna så jag har inte hunnit blogga så mycket. Vi var också iväg på Moderaternas kandidatutbildning i torsdags och jag åkte Roslagsbanan för första gången sen jag flyttat hit. Gissningsvis har jag inte åkt kommunalt på nästan ett år. Så jag är så vilsen med hur allt fungerar överallt. Men jag är inte lika lost som Carola som plankade istället. Jag har ju en sån reskassa med ett specialmotiv som jag beställt på sl.se. Min är en bild på Wilma och Stella i sina döskalletröjor. Jättesöta. 🙂

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *