Status quo.

Det blir färre och färre rader numera. Det är nog så i perioder för mig alltid. Just nu lever jag väldigt mycket i nuet och försöker blicka framåt. Vilka planer vi har i huset och sedan agera. Jag har varit ganska sparsam ändå och vill att allt ska bli bra på lång sikt med det som vi tänker göra. Ser fram emot en sommar med full blomster i trädgården och en härlig pool att doppa sig i. Och så blir det nog. Vi ska ordna med grävare och sånt men har offert på poolen.

Jag har också varit och opererat bort mitt vanprydande ärr på vänster överarm. Det gör faktiskt rätt ont och sen är fortfarande handen under läkning även om det ytligt börjar se bra ut. Men sen har jag också för första gången tagit Botox. Men inte som skönhetssyfte så som många gör. Jag har nämligen läst en himla massa artiklar och alternativa behandlingar mot Bruxism och spänningshuvudvärk där man injicerar botox på områden som är spända. Vi började med min tuggmuskel om jag gnisslar med på nätterna. Det var inte helt smärtfritt att injicera botox i själva muskeln men jag tyckte mig nästan känna en avslappnande effekt direkt. Det var senare nästan lite som om käken “svävade”. Men antagligen är det för att jag konstant spänner den och nu inte kan spänna den lika enkelt. Men det var en ganska frigörande känsla. Botox är dock inte gratis, och jag betalade fullt pris. Men min plastikkirurg på Akademikliniken kunde skriva ut nästa dos på recept så kostnaden blir ju successivt mindre. Men just nu avvaktar jag att få se full effekt som tar upp till en vecka från i torsdags då jag var där. Jag fick nästan maxdos i både käken och i området över ögonbrynen som också är en känd spännpunkt och ett område jag brukar ha ont i. Nu känns det inget alls vilket är väldigt skönt med. Men det är säkert komplicerat hur det fungerar, i detta läget är jag nöjd om jag slipper ha så ont i huvudet jämt. Jag orkar inte äta ipren och alvedon varje dag som min husläkare tycker. Samt kombinera med KBT. Jag är lite skeptisk men försöker följa deras vårdplan och pröva.

Jag är megafast i mitt Sims 4 just nu. Det är så smidigt för jag spelar och kollar på TV medans Alex leker eller sitter i knät. Han tycker det mesta är kul den lille skrutten. På fredag kastreras Hasse. Vi var ju på ultraljud över hans hjärta efter att man upptäckt ett blåsljud. Så han har ett litet hål i sitt hjärta men kommer troligtvis inte ha någon påverkan eftersom det var litet. Men vi måste tillbaka när han fyllt 1 år på kontroll. Men det gick bra att sova med specialinstruktioner sa de. Så vi kör på det.

Jag har släpat in så mycket prylar från garaget och håller just nu på och städar min garderob. Jag hittar liksom kläder jag hade innan jag blev gravid, de behövs nog snart igen. Jag har faktiskt nu gått ner 8kg och kör på med min diet. Man längtar alltid till fredagar då man kan unna sig vanlig mat. Men ibland fuskar jag lite. Så länge jag sköter mig merparten av tiden så brukar man se resultat rätt så snabbt.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *